Τηλ.: (+30) 2317 005525

Δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των €10

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Επάνω

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10€, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες Αποστολών

Τρόποι αποστολής

Αν επιλέξατε Box Now, η παράδοση στο locker που επιλέξατε θα γίνει σε 1 εργάσιμη για την ηπειρωτική Ελλάδα και 2-3 εργάσιμες στα νησιά. Η ενημέρωσή σας θα γίνει με email από την Box Now μόλις παραλάβουν το δέμα μας και θα ενημερωθείτε εκ νέου μόλις φτάσει στο locker με email αλλά και μήνυμα SMS/Viber. Θα παραμείνει στο locker για 3 εργάσιμες, εκτός αν συνεννοηθείτε διαφορετικά με την ίδια την Box Now.

 

Αν επιλέξατε Courier Center, η παράδοση θα γίνει σε 1-2 εργάσιμες στα μεγάλα αστικά κέντρα της Θράκης, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Αττικής. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά η παράδοση γίνεται σε 2-3 εργάσιμες, ενώ στις περιοχές που η Courier Center θεωρεί δυσπρόσιτες, η παράδοση μπορεί να γίνει ακόμα και σε 7+ εργάσιμες ημέρες. Το απόγευμα της ημέρας που θα γίνει η αποστολή σας από εμάς, θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας.

*Όσα αναφέρονται παραπάνω είναι ενδεικτικά και γράφονται για ενημερωτικούς λόγους. Οι χρόνοι παράδοσεις δύνανται να διαφοροποιηθούν από αστάθμητους παράγοντες όπως π.χ. φυσικές καταστροφές, τεχνικά προβλήματα, απρόβλεπτα μεγάλος όγκος αποστολών κ.ο.κ.

*Στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, σε καμία περίπτωση και δυνάμει καμίας νομικής θεωρίας, οι παραπάνω πληροφορίες δεν αποτελούν πειστήριο νομικής θέσης. Η εταιρεία μας, Χουρμούζης Παναγιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει ευθύνη ενώπιόν σας ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιεσδήποτε ζημιές, έξοδα ή ευθύνες προκύψουν από την ερμηνεία των παραπάνω.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

  1. Παραλαβή από το locker της Box Now που έχετε επιλέξει.
  2. Παράδοση του δέματος στον χώρο σας
  3. Παραλαβή από κατάστημα COURIER CENTER

 Δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση για δυσπρόσιτους προορισμούς.

Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη:

  1. Παραλαβή από την έδρα μας – Κωστή Παλαμά 6 Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  2. Αποστολή στο χώρο σας με την Box Courier – σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, ΠΑΝΤΑ την επόμενη εργάσιμη της αποστολής. (είναι η προεπιλεγμένη μέθοδος αποστολής εντός της πόλης)
  3. Παραλαβή σε κάποιο από τα περισσότερα από 1200 lockers της Box Now,
  4. Αποστολή στο χώρο σας με την Courier Center

You don't have permission to register

ΚΑΛΑΘΙ